ISIC pentru studenti si elevi

 

Ce este legitimatia ISIC?

Legitimatia ISIC este singura legitimatie recunoscuta la nivel international pentru studenti si elevi – posesorii cardului ISIC devenind parte a unei comunitati internationale de peste 5 milioane de tineri care impart pasiunea de a calatori, de a-si largi orizonturile culturale si care se bucura de acces preferential la peste 42.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume.

 

Cu ce imi poate fi folositor cardul ISIC?

Cu cardul ISIC poti economisi bani in timp ce vizitezi lumea intr-o binemeritata vacanta.  Este insa la fel de folositor si in tara! Beneficiezi de sute de reduceri de la parteneri din toate domeniile – verifica pe site promotiile la restaurante, cinema-uri, magazine, muzee si multe altele! Tine cardul in portofel oriunde te-ai duce, nu stii cand iti va folosi

COMANDA ACUM

Cine poate beneficia de cardul ISIC?

Orice elev sau student (inclusiv masterand sau doctorand sau ERASMUS) care urmeaza cursuri la zi – la liceu sau facultate – cu varsta minima de 12 ani, care urmeaza cursuri la zi ( nu se admit seral, frecventa redusa, invatamant la distanta) este eligibil pentru un card ISIC (daca nu mai esti student afla mai multe despre cardurile pentru tineri sau profesori).

 

Ce documente imi trebuie pentru eliberarea legitimatiei?

  • formular completat si semnat (download formular student) sau completat online
  • copie buletin de identitate
  • copie carnet de elev/ student la zI/ adeverinta
  • poza tip buletin
  • dovada platii cotizatiei de membru ( 30 lei )

 

Valabilitatea cardului

Valabilitatea cardului ISIC este de 16 luni, incepand din luna Septembrie pana in luna Decembrie, inclusiv, a anului urmator. Va precizam ca valabilitatea legitimatiei ISIC este in conformitate cu ultima stampila de pe carnetul de student / anul de studiu mentionat pe adeverinta prezentata.

Exemplu: Un card ISIC emis in Septembrie 2014 va avea valabilitate pana la 31 Decembrie 2015, adica 16 luni; un ISIC emis in Martie 2015 va avea valabilitatea tot pana la 31 Decembrie 2015. Termenul de validitate este conceput astfel incat sa sa plieze pe structura anului scolar/universitar.

 

COMANDA ACUM