Legitimații pentru elevi, studenți, profesori și tineri până în 30 de ani

ISIC, ITIC și IYTC sunt singurile legitimații care atesta la nivel global statutul de elev/student, profesor și tânăr până în 30 de ani. Legitimațiile sunt autorizate de ISIC Association și sunt un proiect UNESCO.

legitimatia isic

ISIC

International Student Identity Card este singura legitimație recunoscută la nivel global pentru elevi și studenți! Posesorii ISIC fac parte dintr-o comunitate internațională de peste 5 milioane de tineri care se bucură de acces preferențial la peste 126,000 de reduceri și beneficii în Romania și în lume.

 

MAI MULTE DETALII

COMANDĂ ACUM

legitimatie itic

ITIC

International Teacher Identity Card (Cardul International de Profesor) este singura dovada recunoscuta international ce atesta statutul de cadru didactic in intreaga lume.
Posesorii ITIC se bucura de acces preferential la beneficii similare posesorilor de carduri ISIC – peste 126.000 de discounturi in Romania si lume. 

MAI MULTE DETALII

IA-TI CARDUL ACUM

legitimatie iytc

IYTC

International Youth Travel Card este un card destinat tinerilor cu varste mai mici de 30 de ani, sustinut de UNESCO si de Uniunea Europeana. Proiectul – initiat in 1956 – s-a raspandit rapid, ajungandu-se ca in zilele noastre sa fie activ in intreaga lume. Cu ajutorul legitimatiei, ai acces preferential la peste 126.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume. 

MAI MULTE DETALII

IA-TI CARDUL ACUM