Legitimatii elevi, studenti, profesori si tineri<30 ani

ISIC, ITIC si IYTC sunt singurile legitimatii de identitate care atesta oficial la nivel GLOBAL statutul de student/elev, profesor si tanar. Cards are authorized by the ISIC Association with the endorsement of UNESCO.

ISIC

ISIC

International Student Identity Card este singura legitimatie recunoscuta la nivel GLOBAL ca si ID oficial de elev si student!   Posesorii ISIC fac parte dintr-o comunitate internationala de peste 5 milioane de tineri care se bucura de acces preferential la peste 126.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume.

 

MAI MULTE DETALII

IA-TI CARDUL ACUM

ITIC

ITIC

International Teacher Identity Card (Cardul International de Profesor) este singura dovada recunoscuta international ce atesta statutul de cadru didactic in intreaga lume.
Posesorii ITIC se bucura de acces preferential la beneficii similare posesorilor de carduri ISIC – peste 126.000 de discounturi in Romania si lume. 

MAI MULTE DETALII

IA-TI CARDUL ACUM

Karta_IYTC

IYTC

International Youth Travel Card este un card destinat tinerilor cu varste mai mici de 30 de ani, sustinut de UNESCO si de Uniunea Europeana. Proiectul – initiat in 1956 – s-a raspandit rapid, ajungandu-se ca in zilele noastre sa fie activ in intreaga lume. Cu ajutorul legitimatiei, ai acces preferential la peste 126.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume. 

MAI MULTE DETALII

IA-TI CARDUL ACUM