ISIC
McDonalds

Despre McDonald’s România

Desemnat în 2015 ca fiind cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv (conform AON Hewitt România) și cu alte 3 mari titluri câștigate de-a lungul timpului, McDonald’s este una dintre cele mai cunoscute companii la nivel internațional. Este liderul pieței restaurantelor din România, având peste 67 de restaurante în 21 de orașe.

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, la McDonald’s există super oportunităţi pentru tine, prin care te poţi bucura de o varietate de beneficii adaptate stilului tău de viaţă: flexibilitatea programului, training acreditat şi bonusuri şi premii pentru performanţa individuală şi de echipă.

McDonald’s pune, de asemenea, accent pe beneficiile oferite angajaţilor săi. Încurajează performanţa şi din acest motiv se concentrează pe recompensarea acestora prin acordarea de bonusuri individuale şi de echipă – în funcţie de performanţa restaurantelor.

Iată ce spun cei care lucrează la McDonald’s!

 

Reducerea de la Gloria Jeans este cea pe care o accesez cel mai des și pentru că au o locație foarte apropiată de liceul meu!

Ioana

Liceul Virgil Madgearu

Sunt chiar mulțumit de acestă legitimație mai ales că o pot folosi și în străinătate, unde am parte de reduceri consistente!

Răzvan

ASE București

Am rămas surprins atunci când cu legitimația ISIC am primit o reducere de 200 de euro la Conferința Europeană de la Viena!

Ștefan

Universitatea de Medicină și Farmacie

Cu ISIC în Egipt am intrat la toate muzeele gratuit și am economisit 150 euro.

Răzvan Pascu

Consultant Marketing Turistic

CONTACT
ISIC România
str. Domnița Anastasia, nr.10, et.3, ap.5,
sector 5, București, 050035

ISIC

Web: www.isic.ro
Email: info@isic.ro
Telefon:  (021) 311 1673
Mobil:  0721 555 314

Mc