logo mc donalds

Oportunitati de cariera in cadrul Mc Donald’s

McDonald’s este angajatorul care stimulează studiul, performanta, dezvoltarea profesională si personala si munca in echipă. In egala masura, recunoaste contributiile individuale exceptionale si are incredere in cei care demonstreaza astfel de aptitudini.

MC Donald’s recruteaza! 

 

Daca ti-ai stabilit obiectivele profesionale, la McDonald’s iti poti transforma aspiratiile in realitate!

Esti o persoana energica, dornica de a invata in permanenta lucruri noi, care vrea sa lucreze alaturi de o echipă dinamica? Esti inca student sau elev si doresti sa acumulezi experienta profesionala?

Atunci poti opta pentru pozitia de Crew si beneficiezi de un program de lucru flexibil, training si oportunitatea de a promova intr-un timp foarte scurt.

A lucra alaturi de McDonald’s inseamna mai mult decat a avea un loc de munca – toate calificarile noastre sunt create astfel incat sa dezvolte atat latura profesionala, cat si pe cea personala a angajaților. Pozitia de Crew implica o activitate antrenanta si variata, care include toate zonele unui restaurant McDonald’s: bucatarie, case de marcat si sala de mese. Astfel, ai sansa de a cumula experienta necesara si de a-ti dezvolta abilitatile de comunicare.

Poti lasa CV-ul tau intr-unul dintre restaurantele McDonald’s sau poti aplica mai jos!

APLICA ONLINE

REDUCERI ISIC LA MC DONALD’S PIATA ROMANA

oderta mc donalds

 

Special pentru posesorii de carduri din Bucuresti, Mc Donalds are o oferta speciala in cadrul locatiilor sale din Piata Romana si din Sos. Virtutii:

– 1 bautura gratis la orice cumperi;

– 1 cafea + 1 croissant cu numai 5 lei in cadrul McCafe Romana.

Fii la curent cu reducerile ISIC
Alte articole McDonald's!
Urmareste noutatile McDonald's!
Facebook
youtube default