6 motive să îți faci ISIC în 2020

Cum ar fi dacă ți-am spune că există o legitimație pentru elevi și studenți care îți poate aduce mii de gratuități și reduceri la intrări la obiective turistice, transport, cazări, mâncare, haine în 140 de țări? O legitimație studențească care să te ajute să economisești chiar și peste 2.000 de LEI pe an, folosind-o în România sau atunci când călătorești prin lume. Ei bine, o astfel de legitimație nu există. Mulțumim pentru atenție, la revedere!

Hahaa, just kidding! 😅

O astfel de legitimație prietenoasă cu studenții există încă din anul 1953, în prezent este un proiect UNESCO și poartă numele de ISIC (International Student Identity Card).

Așa că, dacă ești elev sau student, trebuie să știi și tu că ISIC-ul este un must have în 2020. Îți arătăm mai jos 6 motive pentru a-ți face ISIC chiar acum:

isic

1.  ISIC este singura legitimație de elev sau student emisă în România ce este recunoscută global

Trebuie să știi că, în afară de ISIC, nu există în lume o altă legitimație care se adresează elevilor și studenților și care să se bucure de o recunoaștere atât de extinsă la nivel internațional. Te duce drumul la Paris? Rien problem. Buenos Aires? No hay problema Londra, New York, no problem.

Datorită susținerii UNESCO, cu legitimația ISIC, universitățile, instituțiile academice, organizațiile studențești, guvernele naționale și ministerele de educație din întreaga lume îți vor recunoaște statutul de student, astfel vei avea parte de beneficii și reduceri internaționale.

2. Ai parte de reduceri de nerefuzat oriunde vei călători

Fie că pleci în vacanță în țările calde, fie că pleci la shopping în weekend, cu ISIC, vei avea reduceri incredibile la cazări, transport, dar și în magazine. Aventurează-te în lumea largă și ia-ți și noul tău prieten cu tine, legitimația ISIC.

3. Online sau în magazin, în România ai reduceri speciale

Având în vedere că viața de student este și așa destul de ocupată cu examene și proiecte, dar și cu multe provocări personale, cu ISIC poți să faci totul mai ușor, fie că vrei să îți cumperi ceva de îmbrăcat, să mănânci ceva bun, ori să citești o carte nouă, avem reduceri de toate felurile. Numai tu poți să alegi pe care să le folosești. Mai jos îți prezentăm câteva reduceri hot cu ISIC.

isic international
Până la 40 euro reducere la abonamente
20% reducere + Transport Gratuit la produsele Sephora Collection
10% reducere la cărți pe cărturești.ro
GRATUIT Cheesburger sau McSundae împreună cu oricare meniu XL
100 LEI reducere la comenzi peste 400 LEI
10% reducere la cazare online pe hotels.com

4. Pregătește-te pentru distracție! Cu ISIC ai reduceri la super festivalurile verii

În fiecare vară îți pregătim cele mai cool reduceri la cele mai tari festivaluri. Dansează, cântă și bucură-te de anii de studenție! Cu ISIC îți vezi în sfârșit artiștii favoriți live chiar la tine în țară. În 2020 ai șansa să fii în centrul distracției. Completează formularul și fii primul care află despre reducerile la festivalurile verii. Adună-ți gașca de prieteni și dă tonul petrecerii vara asta!

Înscrie-te aici!

5. Arată ISIC-ul la intrările obiectivelor turistice de oriunde în lume și beneficiază de reduceri și gratuități

Oare de cate ori nu ți s-a întâmplat sa spui “pas” unui muzeu doar pentru că nu îți ajungeau banii? Muzeul Luvru, Capela Sixtina, Taj Mahal și multe alte obiective turistice te așteaptă, dacă nu le-ai văzut, acum e momentul! Cu ISIC ai reduceri și gratuități la orice obiectiv turistic oriunde în lume. Nu mai lăsa bugetul să stea în calea culturii și ia-ți ISIC-ul chiar acum.

6. ISIC oferă cel mai tare „return on investment” 😉

Cotizația pe care trebuie sa o plătești pentru a primi legitimația ISIC este de numai 40 RON o singură dată pe an dar, cu ajutorul ei, vei ajunge să economisești mii de lei în fiecare an. Super tare, nu? Aplică pentru legitimație acum și o vei primi în maxim 10 zile. Ea va fi valabilă tot anul 2020 pentru ca tu sa te bucuri de ea atât în timpul anului academic dar și în vacanța de vară!

Poate în 2020 ți-ai propus să călătorești în străinătate, sau poate vrei să te distrezi cu prietenii la cele mai cool festivaluri. Sau poate vrei să stai în oraș la tine fără să ai parte de prea multă agitație.Orice ai în bucket list anul acesta, ia-ți ISIC-ul cu tine și bucură-te de viața de student oriunde în lume. Reducerile ți le garantăm noi, tot ce trebuie să faci e să aplici pentru noua ta legitimație ISIC și o poți folosi oricând vrei.