ARCCA

Cazarea reprezintă una dintre cele mai mari dileme pentru un student din provincie care alege Bucureștiul. Campusurile private Arcca sunt o opțiune sigură și deșteaptă la îndemâna studenților – o alternativă la chiriile mereu în creștere sau la condițiile din căminelor studențești ”de stat”.

Campusurile Arcca sunt solutia ideala de cazare: oferă condiții mult mai bune față de căminele obișnuite, la prețuri fixe care includ toate utilitățile.

Arcca oferă peste 2500 de locuri de cazare în două campusuri: Vitan Village, central-sudic, localizat pe Bulevardul Energeticienilor nr. 9-11, aproape de stația de metrou Dristor, respectiv Pajura Garden, situat pe Strada Pajurei nr. 12, lângă stația de metrou Jiului.

Printre dotările pe care le au campusurile se numără: camere mobilate modern, utilate cu frigider şi cuptor cu microunde, baie proprie, acces internet prin cablu şi Wi-Fi, bucătării utilate cu electrocasnice, săli de lectură, spălătorie-uscătorie self service, parcare gratuită pentru maşini şi biciclete.

Campusul Vitan Village oferă facilități suplimentare, cum ar fi: transport gratuit la staţia de metrou Dristor, teren de sport multifuncțional, spaţii verzi pentru relaxare, restaurant şi magazin alimentar, super activităţi şi evenimente gratuite pentru rezidenţi.

Arcca

Turul virtual al campusului

Galerie foto completă

În campusurile Arcca te lasă să alegi între multiple tipuri de cazare ce diferă în funcție de spațiu și buget. Deoarece știm că viața de student în București nu este tocmai una ușoară când vine vorba de cheltuieli, am pregătit posesorilor de legitimație ISIC sau card BRD-ISIC o ofertă specială: primești un bonus de 60 EUR dacă alegi să te cazezi aici în anul universitar 2017-2018.

Oferta este valabilă până pe 15 Septembrie 2017 și se acordă atunci când este prezentată legitimația ISIC sau cardul BRD-ISIC la semnarea contractului de cazare.

Oferta specială pentru voi poate fi consultată aici.

9 motive ca să-ți petreci studenția la Arcca Vitan Village

Alegi camera preferată mobilată modern și utilată cu frigider și cuptor cu microunde!

Ai inclus transportul gratuit la statia de metrou Dristor!

Ai baie proprie!

Ai acces gratuit la bucătării utilate cu electrocasnice și săli de lectură!

Ai parcare gratuită pentru mașini și biciclete!

Ai restaurant, spălătorie-uscătorie (self-service) și magazin alimentar în campus!

Participi sau chiar organizezi super-activități și evenimente gratuite pentru rezidenti!

Este un loc sigur, în care te poți întâlni cu prieteni din orașul tău sau colegi de facultate!

Ai parte de tarife avantajoase garantate tot anul de la 120 € / persoană/lună (include cazarea, utilitățile și accesul internet prin cablu și Wi-Fi).

Ce zic colegii de campus


Laurențiu

După primele zile petrecute aici am descoperit o comunitate foarte OK. Este mereu ceva de făcut, aici nu există „mă plictisesc, nu am nimic de făcut”.


Marina

Căminele private Arcca sunt foarte curate. Să știu că voi locui într-un mediu îngrijit a contat enorm în decizia mea.


Jihan

Îmi aduce aminte de alte cămine studențești în care am locuit în Texas, SUA. De asemenea, îmi place camera mea. Mă simt confortabil aici.

Banner comanda ISIC Arcca