Dragă studentule,

Începând cu anul universitar 2018-2019, legitimația studenților din UCB va fi emisă împreună cu ISIC (International student Identity Card)

Legitimatia ISIC – UCB îți va fi recunoscută la nivel internațional în 136 de țări și îți va oferi posibilitatea să beneficiezi de muuuulte reduceri în România și peste tot în lume. (intrări obiective turistice, cazări, cărți, teatre, pub-uri și cafenele, restaurante, transport și multe altele) Pe scurt, legitimația ISIC –UCB îți va deveni un prieten de nădejde care te va ajuta să economisești bani zi de zi 🙂

Acum, pentru că dorim să cunoaștem cât mai bine ce este important pentru tine și ca să putem să-ți oferim cele mai bune beneficii și în Târgu Jiu, te rugăm să ne acorzi 5 minute și să completezi mini-chestionarul de mai jos!

Și, după ce completezi formularul, intri automat în concurs pentru o super bicicleta Pegas oferită de ISIC România!  Hai că e fun!

 


1. Numește un magazin offline sau online unde ți-ai dori o reducere cu legitimația ISIC-Arhitectură.

2. ISIC se pregătește să lanseze ISIC Jobs, proiect menit să îi ajute pe studenți și tineri absolvenți să cunoască companiile și oportunitățile de carieră pe care acestea le oferă. Te rugăm să numești 3 potențiali angajatori pentru care ți-ar plăcea să lucrezi după absolvirea universității tale.

3. ISIC România va lansa un produs de asigurare de călătorie la prețuri speciale, destinat exclusiv studenților posesori de ISIC. Spune-ne dacă atunci când călătorești în străinătate apelezi la o asigurare de călătorie.