Student Consulting

Email:  office@studentconsulting.ro Telefon: 021 233 92 29 Web: www.studentconsulting.ro Student Consulting este o firma de consultanta educationala care s-a format sa sustina si   sa ajute elevii/studentii care isi doresc sa studieze in strainatate, oferind asistenta si consultanta educationala pentru selectarea universitatii/formei de invatamant cea mai adecvata pentru ei.

Details

Student Travel Targu Mures

Email:  tgmures@studenttravel.ro Telefon: 0265 260 026 Web: www.studenttravel.ro În România, Student Travel Romania (STR) este compania specializată în turism pentru studenţi şi tineri, având biroul central în Cluj-Napoca, Transilvania. Sunt prezenţi pe piaţa românească din mai 1999 (managementul firmei având o experienţă de 17 ani în domeniul programelor de genul Work and Travel). Prin birourile din Bucureşti,…

Details

IntegralEdu

Email:   office@integraledu.ro Telefon:  021 311 05 72 Web: www.integraledu.ro Misiunea IntegralEdu este sa se asigure ca fiecare client beneficiaza de servicii de consultanta educationala profesioniste privind educatia in strainatate, fie prin intermediul cursurilor de limbi straine, fie urmand un liceu sau o universitate de elita. Datorită experientei si dedicarii, IntegralEdu este in masura sa oferim sfaturi profesioniste,…

Details

GTS Iasi

Email: iasi@gtsturism.ro Telefon: 023.221.30.45 Web: http://www.gtsturism.ro/ Este singura agentie din Romania partener regional cu platforma mondiala de rezervari AMADEUS – poate oferi cel putin trei variante de business traveling (in functie de preturi, companii aeriene, durate de zbor si escale, transfer si facilitatile ce le insotesc).

Details

GTS Timisoara

Email: timisoara@gtsturism.ro Telefon: 025.643.52.10 Web:http://www.gtsturism.ro/ Este singura agentie din Romania partener regional cu platforma mondiala de rezervari AMADEUS – poate oferi cel putin trei variante de business traveling (in functie de preturi, companii aeriene, durate de zbor si escale, transfer si facilitatile ce le insotesc).

Details

GTS Bucuresti

Email: bucuresti@gtsturism.ro Telefon: 021.313.45.45 Web:http://www.gtsturism.ro/ Este singura agentie din Romania partener regional cu platforma mondiala de rezervari AMADEUS – poate oferi cel putin trei variante de business traveling (in functie de preturi, companii aeriene, durate de zbor si escale, transfer si facilitatile ce le insotesc).  

Details