ISIC – pentru masteranzi/doctoranzi

International Student Identity Card este pasaportul tau pentru discounturi fantastice si servicii in tara si in strainatate.

Cardul ISIC este singura legitimatie recunoscuta la nivel international, posesorii cardului ISIC devenind parte a unei comunitati internationale de peste 4,5 milioane de tineri care impart pasiunea de a calatori, de a-si largi orizonturile culturale si de a face noi descoperiri, si care se bucura de acces preferential la peste 42.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume (Reteaua ISIC cuprinde 124 tari).


Cu ce imi poate fi folositor cardul ISIC?

Cu cardul ISIC poti economisi bani in timp ce vizitezi lumea intr-o binemeritata vacanta.  Este insa la fel de folositor si in tara! Beneficiezi de sute de reduceri de la parteneri din toate domeniile – verifica pe site promotiile la restaurante, cinema-uri, magazine, muzee si multe altele! Tine cardul in portofel oriunde te-ai duce, nu stii cand iti va folosi 🙂

Mai multe despre discounturi, in tara si in strainatate.

 


Cine poate beneficia de cardul ISIC?

Orice masterand sau doctorand care urmeaza cursuri la zi ( nu se admit seral, frecventa redusa, invatamant la distanta) este eligibil pentru un card ISIC.

Nu mai sunt student – exista un card si pentru mine?

Orice persoana cu varsta sub 30 de ani poate obtine un International Youth Travel Card (IYTC) – cardul pentru tineri – si ai acces la reduceri similare cu cardul ISIC.
Daca ai terminat anii studentiei si ai devenit profesor, cu International Teacher Identity Card (ITIC) – cardul pentru profesori  – iti ofera reduceri si discounturi diverse.
Cardul pentru tineri si cel pentru profesori se elibereaza in acelasi loc precum cardul ISIC.

Afla mai multe despre cardurile pentru tineri sau profesori


Ce documente imi trebuie pentru eliberare?

– formular completat si semnat (download formular student)
– copie CI/BI, copie student la ZI/ adeverinta
– fotografie tip buletin
– dovada platii cotizatiei de membru ( 30 lei ) :

 – Cotizatia de membru se achita odata cu depunerea documentelor
 – Plata de la ghiseele oricarei banci, banii pot fi virati in contul  RO64PIRB4217720200001000  PIRAEUS BANK, Agentia Mihail Kogalniceanu
– Plata de la ghiseele bancii BRD – banii pot fi virati in contul RO97BRDE410SV51151794100  BRD, Sucursala Academiei.
Indifierent de situatie, se va specifica pe ordinul de plata efectuat „Cotizatie de membru ASYST”

 De unde imi pot lua cardul ISIC?

ISIC se elibereaza pe loc la sediul Asociatiei sau la agentii autorizati din tara.

In cazul comenzilor online avem doua variante:

  • Expediere prin Posta Romana – fara costuri suplimentare. (cardul se va trimite in termen de 5 zile lucratoare din momentul primirii solicitarii)
  • Expediere prin Curierat Rapid, costurile fiind suportate de dumneavoastra.

CLIC AICI PENTRU COMANDA ONLINE


Valabilitatea cardului

Valabilitatea cardului ISIC este de 16 luni, incepand din luna Septembrie pana in luna Decembrie, inclusiv, a anului urmator. Va precizam ca valabilitatea legitimatiei ISIC este in conformitate cu ultima stampila de pe carnetul de student / anul de studiu mentionat pe adeverinta prezentata.

Exemplu: Un card ISIC emis in Septembrie 2012 va avea valabilitate pana la 31 Decembrie 2013, adica 16 luni; un ISIC emis in Martie 2013 va avea valabilitatea tot pana la 31 Decembrie 2013, adica 10 luni. Termenul de validitate este conceput astfel incat sa sa plieze pe structura anului scolar/universitar la nivel international.