worldclass

 

Stiai ca poti beneficia de pana la 40 euro reducere la abonamentele WorldClass?

 

Cine poate primi aceasta reducere:

  • Elevii si studentii posesori ai legitimatiei ISIC sau ai cardului BRD-ISIC
  • Profesorii posesori ai legitimatiei ITIC
  • Tinerii cu varsta < 31 ani care au legitimatia IYTC

buzz

 

Cum pot sa obtin reducerea la WorldClass?

In primul rand trebuie sa fii posesor al uneia dntre legitimatiile mentionate mai sus. Daca esti elev, student, profesor sau tanar poti sa-ti comanzi extrem de simplu online o legitimatie accesand butonul de comanda de mai jos. Incarci o poza tip buletin, carnetul de elev/student sau adeverinta iar noi iti emitem legitimatia in cel mai scurt timp.

Cotizatia pe care trebuie sa o platesti este de numai 40 RON/an, plata facandu-se o singura data la emiterea legitimatiei (studentii au si varianta de a primi gratuit BRD-ISIC . In acest caz aplicarea se va face in orice agentie BRD din tara) .

Legitimatiile sunt valabile timp de un an de zile. Dupa un an poti sa-ti revalidezi legitimatia, prin aceeasi procedura simpla si platind aceeasi suma. Oricum, nu esti obligat sa o revalidezi. Daca din orice motiv nu vrei sa o prelungesti, nu e nicio problema.

 

 

Acum ca esti posesor de legitimatie, urmatorul pas este sa intri aici si sa urmezi pasii pentru a obtine reducerea.

 

Aceste legitimatii imi ofera numai reducerea la WorldClass?

Raspunsul este nu. Proiectul legitimatiilor mentionate mai sus este un proiect international, sustinut de UNESCO si valabil in 136 de tari. In intreaga lume, in fiecare an, peste 6 milioane de persoane isi fac aceste legitimatii. Fiind membru al acestei comunitati, prin intermediul legitimatiilor vei avea si tu acces la peste 40.000 de reduceri in toata lumea. Reducerile se aplica la :

  • Intrari la obiective turistice
  • Transport & cazari
  • Restaurante & cafenele
  • Parcuri de distractie (precum Disneyland Paris), si multe altele

In Romania, proiectul este dezvoltat de Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor si in fiecare an aproximativ 160.000 de persoane (elevi, studenti, profesori, tineri) isi fac aceste legitimatii.

In baza legitimatiilor ai foarte multe reduceri si beneficii, pe care le poti obtine atat online dar si beneficii care se obtin prin prezentarea legitimatiei.

 

Iata doar cateva din beneficiile online/offline pe care le poti accesa:

20% reducere la produsele marca Sephora Collection

pana la 40 euro reducere la abonamente

100 RON reducere la orice comanda peste 400 RON

10% reducere la carti

10% reducere la orice comanda