Beneficiile si serviciile studentilor dumneavoastra

In primul rand, cardul ISIC este un card general acceptat ce ofera peste 40,000 de beneficii si servicii in peste 120 de tari si recunoastere globala a statutului de student.

Studentii isi folosesc cardul ISIC pentru:

  • viata de zi cu zi;
  • reducerea cheltuielilor in strainatate;
  • organizarea calatoriilor in strainatate;

Aceasta este cheia pentru mobilitatea nationala si internationala. Cardul ofera reduceri, informatii si servicii.

Cardul ISIC a fost creat pentru eliminarea barierelor din calea mobilitatii prin reducerea cheltuielilor esentiale in mai multe domenii (transport, asigurari, cumparaturi, obiective turistice, agrement). Prin urmare, ajuta la deschiderea invatamantului superior international.

Viata de zi cu zi 

Reducerea ISIC este intotdeauna obtinuta astfel incat sa fie mai mare decat reducerea unui student obisnuit. Un beneficiu negociat pentru studenti devine global si disponibil tuturor studentilor din lume. Acelasi principiu se aplica si avantajelor negociate de cele 125 de sucursale colege din intreaga lume. In Romania sunt peste 130 de reduceri nationale si locale, la care se adauga si reducerile internationale.

 

Organizarea calatoriilor

Mobilitatea studentilor se bazeaza pe aspecte pur tehnice: turism, asigurari, vize etc si poate fi dezvoltata doar daca este pusa in aplicare in conditii disponibile pentru toti studentii: acesta este rolul ISIC.

 

Viata in strainatate

Studentii straini beneficiaza peste tot in lume de toate avantajele si reducerile negociate de catre cele 120 de sucursale nationale in cele 120 de tari.