Cum sa iti schimbi cardul de student in card ISIC

Cardul ISIC a fost recunoscut si acceptat de peste 50 de ani in intreaga lume: este faimoasa „carte verde”.
In ianuarie 2008, un design nou a fost introdus in toata lumea, cu noi reguli de co-branding pentru institutiile de invatamant.

 00000isiccardcollllllhorz_780

 

Obiectivul acestor norme este de a:

• raspunde asteptarilor institutiilor de invatamant, acordand mai mult spatiu pentru identitatea vizuala a acestora pe partea din fata a cardului. Exemplele de mai jos arata ce este posibil sa se produca
• pastra elemente grafice, care sunt esentiale pentru cardul ISIC pentru a fi recunoscut pe  plan international (design, numarul de serie ISIC, componente de securitate, etc).


Cerinte minime de design

Documentul ofera o prezentare detaliata cu privire la elementele grafice obligatorii ale cardului ISIC. Cand cardul de student este adus, in conformitate cu standardele de  proiectare ale cardului ISIC acesta trebuie sa fie compatibil.
Dupa cum s-a mentionat mai sus, standardele de design ISIC s-au schimbat considerabil, in scopul de a permite mai mult spatiu pentru standardele de proiectare ale institutiior.
Cerintele ISIC ramase asigura faptul ca statutul de student va fi recunoscut, astfel incat  acestea sa poata profita de toate reducerile si beneficiile ISIC din intreaga lume.

cerinte_minimebbbbbbb_720Cardul ITIC (International Teacher Identity Card)

Acesta a fost creat in 1984 pentru a oferi dovada statutului de profesor, conferentiar universitar sau cercetator folosind un format standard in jurul lumii. Cardului ITIC este dovada cea mai raspandita de identitate in jurul lumii si este, de asemenea, aprobat de UNESCO.
Cardului ITIC ofera acces la beneficii si reduceri rezervate pentru cadrele didactice din intreaga lume.

Acesta poate fi, de asemenea, adaptat la design-ul intern. ESSEC a introdus aceasta carte pentru personalul din intreaga activitate de predare.
Putem produce carduri pentru dumneavoastra, folosind carduri blank, cu o imprimare fata sau fata-verso.
Vom efectua lucrarile de proiectare si de personalizare normala folosind datele de personalul didactic, bazat pe sistemul de emitere de carduri in serviciu.

 

00000itic_cardtilehorz_784

Cardul IYTC (International Youth Travel Card)

Este SINGURUL card destinat tinerilor cu varste sub 30 de ani recunoscut international si sustinut de UNESCO si de Uniunea Europeana. Proiectul – initiat in 1956 – s-a raspandit rapid, ajungandu-se ca in zilele noastre sa fie activ in intreaga lume.
Posesorii cardului IYTC devin parte a unei comunitati internationale de peste 5 milioane de tineri care impart pasiunea de a calatori, de a-si largi orizonturile culturale si de a face noi descoperiri, si care se bucura de acces preferential la peste 42.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume (Reteaua ISIC cuprinde 120 tari). Valabilitatea cardului IYTC este de 12 luni de la emitere si se elibereaza pe loc la sediul Asociatiei sau la orice agent autorizat din tara.

 

00000defaulthorzhorz_789