FII PARTENER  

Creste-ti vanzarile printr-un parteneriat cu ISIC

Ajungeti la 60.000 de studenti, profesori si tineri sub 30 de ani din Romania, fara sa platiti NICIO taxa de publicitate, doar prin simpla oferire de avantaje pentru posesori de legitimatii ISIC, ITIC respectiv IYTC.

 

Cresteti profilul dumneavoastra in comunitatea studentilor

Oferind reduceri si beneficii pentru studenti inseamna ca puteti incepe sa:

 1. construiti loialitatea fata de marca;
 2. sa atrageti noi clienti;
 3. sa gestionati variatiile cererii

Beneficiile ISIC – prin urmare, produsele sau serviciile dumneavoastra – sunt promovate prin diferite forme de marketing , vizand zeci de mii de studenti din intreaga tara prin intermediul site-ului ISIC, organizatiilor internationale ISIC, ghidurilor de reduceri si altele.

 

Construiti-va imaginea brand-ului

Parteneriatul cu ISIC spune o serie de lucruri pozitive despre compania si produsele dumneavoastra :

 • Ca luati in serios studentii si ca va pasa de dezvoltarea lor personala.
 • Ca sunteti asociati cu organizatii respectate care au sprijinit ISIC, inclusiv UNESCO, UE si guvernele nationale.

 

Nici o investitie financiara nu este necesara

Parteneri nu platesc nimic pentru a deveni afiliati ISIC, deci, cu niciun risc financiar, nu aveti nimic de pierdut. Tot ce trebuie sa faceti este sa oferiti o reducere sau un beneficiu posesorilor de carduri ISIC.

 

O solutie, mai multe piete

Partenerii ISIC ajung pe mai multe piete din intreaga lume intr-un modalitate eficienta, cu costuri minime si coerenta. Aici, la ISIC, negociem si venim cu solutii de marketing inovatoare.

 

Garantat pentru studentii vizati

Va putem garanta ca beneficiile pe care le oferiti posesorilor de carduri ISIC sunt accesate doar de catre studenti. Toate cardurile ISIC au un numar de serie unic stocat in baza noastra de date, ceea ce inseamna ca Asociatia ISIC poate oferi partenerilor posibilitatea validarii online a cardului.

 

Un parteneriat cu ISIC:

 1. Ofera publicitate gratuita printr-un mediu on-line de cautare a reducerilor si va pozitioneaza pe site-ul nostru local si global.
 2. Poate expune anual organizatia sau afacerea dumneavoastra pentru aproape 60.000 de posesori in Romania si peste 4.5 milioane posesori de carduri din intreaga lume.
 3. Permite afacerii dumneavoastra sa ofere beneficii elevilor, fara nici o cheltuiala in plus.
 4. Este risc scazut:
 5. Bucurati-va de beneficiile publicitatii gratuite pe site-ul nostru si plasarea in ghidul reducerilor ISIC.
 6. Posesorii cardurilor noastre pot cauta reduceri dupa oras, stat, regiune sau categoria ofertelor potrivita pentru ei.
 7. Atunci cand un membru da clic pe oferta dvs, va fi afisata o descriere detaliata. Acest lucru va permite distingerea afacerii dvs. de cea a concurentei. Putem adauga, fara nici un cost, un link catre site-ul dumneavoastra.
 8. Conectati-va cu studentii prin intermediul site-urilor web, buletinelor informative electronice si materialelor publicitare tiparite. Astfel, aceste mesaje ajung eficient la studenti.
 • Participarea este gratuita
 • Suma si detaliile reducerii sunt flexibile

 

Programul ISIC pentru parteneri este simplu:

 1. Decideti ce reducere vreti sa oferiti pentru a atrage studentii.
 2. Contacteaza-ne pentru a stabilii termenii acordului.
 3. Oferiti-ne logo-ul dvs. si alte informatii pentru a ajuta posesorii de carduri sa va gaseasca si sa va contacteze cu usurinta
 4. Bucurati-va de lumea ISIC!

 

Date de contact
Livia Ghita
Telefon – 0722 711 318
Email – livia.ghita@isic.ro