1. Cuprins
 2. Dispoziții Introductive
  • Scopul Politicii de confidențialitate a aplicației Alive („Politica”) este de a oferi informații complete despre prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului aplicației Alive, inclusiv îndeplinirea oricăror cerințe de informații în sensul articolelor 13 și 14 din Regulamentul general privind protecția datelor („GDPR”).
  • Prin utilizarea aplicației mobile Alive („Aplicația” sau „Aplicația Alive”) sau prin descărcarea acesteia pe un dispozitiv al unui utilizator („Utilizatorul”), după caz, declarați că sunteți familiarizat în mod corespunzător cu această Politică, înțelegeți formularea acesteia și luați notă de orice informație.
  • Dacă aveți întrebări înainte de a accepta această politică, contactați GTS Alive Group folosind datele de contact de mai jos.
  • Utilizarea aplicației Alive va fi reglementată de condițiile de utilizare care sunt disponibile aici.
 3. Responsabilul cu controlul datelor, responsabilul cu protecția datelor și detalii de contact
  Operatorul de date este GTS ALIVE Group s.r.o., numărul de identificare (IČ): 09296727, cu sediul social la Na Maninách 1092/20, Holešovice, 170 00 Praga 7, Republica Cehă, înregistrată la Registrul Comerțului, deținut de Tribunalul Municipal din Praga, sectiunea C, intrarea nr. 334013 („GTS Alive Group”).

  • Puteți contacta controlorul folosind:
   • Telefon: +420 226 222 335
   • Fax: +420 226 222 300
   • Email: legal@gtsalive.com
   • Posta, la GTS ALIVE Group s.r.o., număr de identificare (IČ): 09296727, cu sediul social: Praga 7, Na Maninách 1092/20, Cod Postal: 170 00
  • Operatorul a numit următorul responsabil cu protecția datelor (DPO): Mgr. Karel Beck, e-mail: legal@gtsalive.com, tel.: +420 226 222 325
 4. Instalarea Aplicatiei Alive
  • Scop: Scopul aplicației este de a oferi servicii și, în special, de a permite autentificarea utilizatorului să obțină acces universal la diferite profiluri Alive pentru diverse țări, afișarea cardurilor digitale și alte produse și servicii în diferite țări, inclusiv alte servicii asociate cu persoanele fizice asociate profilurilor Alive în străinătate (de exemplu, acoperire de asigurare etc.). Funcționalitățile individuale ale Aplicației sunt descrise mai jos. Pentru a selecta setările de limbă și țara preferate, se va verifica dacă astfel de preferințe corespund setărilor dispozitivului; dacă este cazul, aceste preferințe vor fi utilizate ca setări ale aplicației. Dacă preferințele pentru limba și/sau țara selectate nu sunt disponibile, engleza va fi selectată fără setările implicite de țară și limbă; Utilizatorul poate configura aceste setări ulterior. Dacă limba țării selectate nu este disponibilă, chiar dacă Aplicația este disponibilă în țara dată, engleza va fi selectată (sau altă limbă, în funcție de preferințele Utilizatorului).
  • Temeiul juridic al prelucrării: executarea unui contract sub forma furnizării de servicii de aplicație; Serviciile de aplicație nu pot fi utilizate fără prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Categorii de date personale vizate: identificatori de rețea, adresa IP a dispozitivului, setările dispozitivului, data, ora și datele necesare pentru instalare.
  • Destinatari: procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
  • Transferuri către țări terțe: se asigură numai dacă Utilizatorul activează Profilul Alive în țările din afara UE, exclusiv către un administrator al unui astfel de profil, sub rezerva confirmării unui Utilizator.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele personale: pe toată durata utilizării Aplicației; după această perioadă numai în cazurile specificate la articolul 11. Dacă se creează un login pentru Alive App și cu toate acestea, Profilul Alive nu este activat, datele relevante vor fi șterse în 24 de ore.
 5. Verificarea consimțământului persoanelor care se află sub limita de vârstă prevăzută de legislația în vigoare
  • Scop: În cazul în care autentificarea utilizatorului este solicitată de către o persoană care este sub limita de vârstă prevăzută de legislația aplicabilă (acest utilizator intenționează să utilizeze un serviciu al societății informaționale furnizat de GTS Alive Group), prelucrarea datelor cu caracter personal va fi legală numai dacă și în măsura în care acest consimțământ a fost dat sau aprobat de o persoană care exercită supravegherea părintească asupra minorului respectiv. În consecință, GTS Alive Group solicită ca consimțământul să fie aprobat de către un tutore legal de către un astfel de Utilizator, în timp ce datele personale ale unui astfel de tutore legal vor fi păstrate în scopul autentificării persoanei respective și al înregistrării unui astfel de consimțământ. Verificarea vârstei va fi efectuată atât pentru Aplicație, cât și pentru Profilul Alive în timpul înregistrării Profilului Alive.
  • Temeiul juridic al prelucrării: executarea unui contract, respectarea unei obligații legale și interes legitim. Consimțământul unui părinte nu poate fi verificat fără procesarea menționată mai sus. Vă puteți opune interesului nostru legitim.
  • Categorii de date cu caracter personal vizate: date referitoare la Utilizator și tutorele său legal și verificarea consimțământului, inclusiv jurnalele relevante și identificatorii de rețea și contactele tutorelui legal.
  • Destinatari: procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele personale: pe toată durata utilizării Aplicației; după această perioadă numai dacă este prevăzut la articolul 11.
 6. Căutarea reducerilor
  • Scop: pentru a arăta reducerile și beneficiile disponibile în apropiere; dacă vă dați acordul, vom folosi locația dispozitivului dumneavoastră în acest scop.
  • Temeiul legal al prelucrării: consimțământul care poate fi retras în orice moment.
  • Categorii de date personale vizate: date despre locația dispozitivului, identificatorul rețelei, date despre reducerile și beneficiile disponibile, adresa IP, informații despre data și ora de utilizare a funcționalităților.
  • Destinatari: procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele personale: 24 de ore.
 7. Notificări Push ale Aplicației
  • Scop: pentru a vă notifica informații și/sau mesaje importante; dacă vă dați acordul în setările dispozitivului dvs., vom folosi notificările aplicației din dispozitivul dvs. în acest scop.
  • Temeiul legal al prelucrării: consimțământul care poate fi retras în orice moment.
  • Categorii de date personale vizate: informații despre notificare, identificator de rețea, date despre conținutul notificării și date asociate pentru asigurarea notificării.
  • Destinatari: procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele personale: 24 de ore.
 8. Notificări Profil Alive
  • Scop: pentru a vă notifica informații și/sau mesaje importante; dacă vă dați consimțământul, vom folosi notificările aplicației în acest scop – adică notificări care sunt legate de Profilul dvs. Alive. Aceste mesaje sunt trimise întotdeauna de un administrator al profilului dat; administratorul va acționa și ca operator de date în acest scop.
  • Temeiul legal al prelucrării: consimțământul care poate fi retras în orice moment.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele personale: nu mai mult de un an.
  • Informații detaliate despre prelucrare sunt incluse în principiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal ale operatorului în țara dată – o prezentare generală este disponibilă aici.
 9. Autentificarea utilizatorului înainte de conectarea la Profilul Alive
  • Scop: pentru a vă conecta la Profilul Alive al țării selectate, este mai întâi necesar să verificați identitatea persoanei care se autentifică (sau adresa de e-mail a acestei persoane, după caz); acest lucru se face prin Aplicație. Pentru a verifica o adresă de e-mail, Utilizatorul trebuie să confirme linkul relevant. Odată ce procesul de autentificare este finalizat, utilizatorul se poate conecta la diferite profiluri Alive în țări individuale. În consecință, GTS Alive Group asigură astfel verificarea identității administratorului Alive Profile, împreună cu transferul datelor necesare pentru autentificare la Alive Profile. Pentru mai multe informații despre Profilul Alive faceți click aici. Utilizatorul va configura accesul (autentificare la aplicație) folosind o parolă. Utilizatorul își poate schimba parola în setările aplicației; dacă Utilizatorul uită parola, aceasta poate fi resetată folosind adresa sa de e-mail.
  • Temei juridic pentru prelucrare: executarea unui contract; identitatea nu poate fi verificată în scopul conectării la Profilul Alive fără prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Categorii de date personale vizate: adresa de e-mail, parola, ID-ul utilizatorului autentificat, identificatorii de retea, data si ora autentificarii, verificarea autentificarii.
  • Destinatari: procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele cu caracter personal: datele cu caracter personal sunt stocate pentru perioada în care este utilizată autentificarea aplicației. Dacă procesul de verificare a adresei de e-mail nu este finalizat, datele personale utilizate în scopul relevant vor fi șterse după 24 de ore. Dacă procesul de verificare a adresei de e-mail este finalizat; cu toate acestea, înregistrarea/conectarea la Profilul Alive nu este finalizată, orice date personale vor fi șterse după 24 de ore de la verificare. Datele selectate, cum ar fi jurnalele, vor fi păstrate pentru perioada necesară documentării conformității.
 10. Afișarea informațiilor despre produse, concursuri și alte informații în aplicație fără conectare
 • Scop: În cazul în care procesul de verificare a adresei de e-mail nu este finalizat sau este deja invalid (la mai mult de 24 de ore de la verificarea e-mailului), scopul Aplicației este de a afișa informații în același mod ca pe un site web.
 • Temei juridic pentru prelucrare: executarea unui contract; Aplicația nu poate fi utilizată în acest mod fără prelucrarea datelor cu caracter personal.
 • Categorii de date personale vizate: identificatori de rețea, adresa IP, limba și țara, informații despre utilizarea Aplicației, informații afișate și data și ora la care aceste informații sunt afișate.
 • Destinatari: procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
 • Perioada pentru care sunt stocate datele personale: 24 de ore.
 1. Cookies
  • Cookie-urile trebuie folosite pentru a asigura toate funcționalitățile Aplicației. Cookie-urile sunt fișiere text mici clasificate după cum urmează:
   • Cookie-uri tehnice: aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate, deoarece sunt necesare pentru executarea contractului – asigură diverse funcționalități ale Aplicației;
   • Cookie-uri analitice: aceste cookie-uri sunt supuse acordului expres al Utilizatorului; acestea sunt de obicei utilizate pentru a asigura statistici, analize și pentru a îmbunătăți funcționalitățile aplicației.
  • Prezentare generală a tuturor modulelor cookie disponibile în aplicație:

Cookie-uri tehnice:

 • Sentry de la Functional Software Inc.
  • Acest serviciu este utilizat pentru a monitoriza stabilitatea sistemului și pentru a identifica orice erori în cod. Primim notificări de funcționare defectuoasă a aplicației de la serviciu.
  • Temei juridic: executarea unui contract.
  • Categorii de date personale vizate: informații despre dispozitiv, date despre utilizarea Aplicației, adresa IP, ID utilizator.
  • Destinatari: Functional Software Inc., 132 Hawthorne Street, San Francisco, California 94107 Statele Unite ale Americii.
  • Termeni și condiții: confidențialitatea datelor pentru mobil | Documentația santinelă.
  • Transferuri către țări terțe: SUA – pe baza clauzelor contractuale standard.
  • Perioada de păstrare a datelor: Datele sunt șterse atunci când nu sunt necesare în scopul prelucrării; cu toate acestea, nu mai mult de 90 de zile.
 • Keycloak de la Red Hat
  • Acest serviciu este utilizat pentru autentificarea și verificarea utilizatorilor.
   • AUTH_SESSION_ID și AUTH_SESSION_ID_LEGACY: cookie intern Keycloak; ID-ul sesiunii de autentificare curentă în următorul format: session_id.keycloak_node_name.
   • KEYCLOAK_IDENTITY și KEYCLOAK_IDENTITY_LEGACY: cookie intern Keycloak; token de identificare al utilizatorului curent autentificat.
   • KEYCLOAK_SESSION și KEYCLOAK_SESSION_LEGACY: cookie intern Keycloak; Sesiunea de ID a utilizatorului autentificat curent în următorul format: realm_name/user_id/session_id
   • KEYCLOAK_REMEMBER_ME: Atribut personalizabil – dacă pagina de autentificare trebuie să rețină numele de utilizator al unui utilizator.
   • KEYCLOAK_LOCALE: Atribut personalizabil – dacă pagina de autentificare trebuie să rețină numele de utilizator al unui utilizator.
   • KC_RESTART: cookie intern Keycloak; atribut intern functional.
  • Temei juridic: executarea unui contract.
  • Categorii de date personale vizate: date tehnice, identificatori de rețea.
  • Destinatari: GTS ALIVE Group, Red Hat.
  • Termeni și condiții: instrument open source oferit de Red Hat https://www.redhat.com/en
  • Transferuri către țări terțe: SUA – pe baza clauzelor contractuale standard.
  • Perioada de păstrare a datelor:
   • AUTH_SESSION_ID – pentru durata sesiunii
   • AUTH_SESSION_ID_LEGACY – pentru durata sesiunii
   • KEYCLOAK_IDENTITY – pe o perioada de 90 de zile
   • KEYCLOAK_IDENTITY_LEGACY – pe o perioada de 90 de zile
   • KEYCLOAK_SESSION – pe o perioada de 90 de zile
   • KEYCLOAK_SESSION_LEGACY – pe o perioada de 90 de zile
   • KEYCLOAK_REMEMBER_ME – pe durata unui an
   • KEYCLOAK_LOCALE – pentru durata sesiunii
   • KC_RESTART – pentru durata sesiunii

 

Cookie-uri analitice:

 • Google Analytics de la Google
  • Acest serviciu este utilizat pentru a obține statistici și informații despre utilizarea Aplicației.
  • Temei legal: consimțământ care poate fi retras în orice moment din setările Aplicației.
  • Categorii de date personale vizate: informații despre Aplicație, informații despre dispozitiv, locație, date de rețea și date analitice.
  • Destinatari: Google SUA, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda.
  • Termeni și condiții:
  • Transferuri către țări terțe: SUA – pe baza clauzelor contractuale standard.
  • Perioada de păstrare a datelor: instrumentul utilizează numai date anonimizate și agregate; datele personale sunt păstrate numai pentru perioada necesară; cu toate acestea, nu mai mult de 24 de ore.

 

 • Firebase Crashlytics de la Google
  • Acest serviciu înregistrează erorile aplicației și circumstanțele acestora; permite astfel corectări mai rapide.
  • Temei legal: consimțământ care poate fi retras în orice moment din setările Aplicației.
  • Categorii de date cu caracter personal în cauză: Funcționarea defectuoasă a aplicației și motivele acestei defecțiuni, adresa IP, ID utilizator, Configurarea setărilor aplicației, rețea și date tehnice.
  • Destinatari: Google SUA, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda.
  • Date colectate: informații despre dispozitiv, date despre utilizare, adresa IP, ID utilizator.
  • Termeni și condiții: confidențialitate și securitate în Firebase (google.com)
  • Transferuri către țări terțe: SUA – pe baza clauzelor contractuale standard.
  • Perioada de păstrare a datelor: Datele sunt șterse atunci când nu sunt necesare în scopul prelucrării; cu toate acestea, nu mai târziu de 90 de zile.

 

 • Google Cloud Vision de la Google
  • Acest serviciu este utilizat în scopul validării inițiale a unei fotografii încărcate pentru un card.
  • Temei legal: consimțământ care poate fi retras în orice moment prin trimiterea unui e-mail către persoanele de contact.
  • Categoriile de date: o fotografie și parametrii pentru evaluarea unei astfel de fotografii – respectarea cerințelor pentru o fotografie pe card (verificați fața și poziția acesteia, orice îmbrăcăminte, etc.)
  • Destinatari: Google SUA, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda.
  • Termeni și condiții: Întrebări frecvente privind utilizarea datelor | Cloud Vision API | Google Cloud
  • Transferuri către țări terțe: SUA – Google SUA; pe baza clauzelor contractuale standard.
  • Perioada de păstrare a datelor: Datele sunt șterse imediat după validare; cu toate acestea, în orice caz în 24 de ore.
 1. Conținutul Aplicației după conectarea la Profilul Alive
  • Aplicația Alive permite Utilizatorilor să se conecteze la un singur profil care include interfața de utilizator Alive Profile („Profilul Alive”). Prin utilizarea Profilului Alive, luați la cunoștință că acesta este operat de o altă entitate – GTS Alive Group s.r.o., care furnizează numai Aplicația (și nu Profilul Alive), nu va fi responsabil pentru conținutul unui astfel de profil sau pentru prelucrarea aferentă a datelor cu caracter personal. . În ceea ce privește scopurile sale, GTS Alive Group accesează orice date furnizate în timpul înregistrării Alive Profile sau utilizării altor servicii Alive Profile.
  • Pentru mai multe informații despre Profilul Alive în țări individuale, faceți click aici.
  • Pentru a se asigura că datele sunt legate între Aplicație și Profilul Alive, GTS Alive Group stochează informații despre faptul că un anumit Profil Alive este activ pentru o anumită conectare la Aplicație. Cu toate acestea, GTS Alive Group nu colectează date sau informații din Profilul Alive.
  • Dacă Utilizatorul comută între diferite Profiluri Alive (în țări diferite) în Aplicație, GTS Alive Group stochează informații despre faptul că un alt profil din altă țară a fost adăugat la o anumită autentificare a Aplicației. Cu toate acestea, încă o dată, GTS Alive Group nu poate accesa automat nicio dată de profil, în timp ce controlorul (administratorul) din țara relevantă va fi responsabil pentru fiecare profil.
  • Utilizatorii sunt conectați permanent la Profilurile lor Alive din Aplicație pentru a permite utilizarea funcționalităților instantanee. Utilizatorii se pot deconecta în orice moment.
 2. Interes legitim
  • Scop: În cazul în care GTS Alive Group efectuează prelucrarea de mai sus, apoi, în urma încetării acesteia, colectează documente și date cu caracter personal limitate pentru a-și proteja propriile drepturi, pentru a apăra orice pretenții formulate, precum și pentru a-și proteja drepturile în instanță. /administrativ/control sau alte proceduri.
  • Temeiul juridic al prelucrării: interesul legitim al GTS Alive Group în vederea protejării drepturilor sale, documentării conformității și apărării în fața autorităților de supraveghere. Vă puteți opune în orice moment la acest interes legitim.
  • Categorii de date cu caracter personal vizate: dovezi ale actelor juridice, cum ar fi consimțământul acordat, confirmările, jurnalele relevante, solicitările depuse de exercitare a drepturilor etc.
  • Destinatari: numai procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele cu caracter personal: GTS Alive Group va păstra aceste date colectate pentru o perioadă de 3 ani de la expirarea perioadei de procesare stabilite de un alt scop conform prezentei Politici. Perioada nu se încheie înainte de orice instanță inițiată sau alte proceduri și termenele limită asociate pentru orice contestație.
 3. Respectarea obligațiilor legale
  • Scop: În cazul în care GTS Alive Group este obligat să păstreze anumite documente conform legislației aplicabile, face acest lucru în scopul specificat de această legislație. Un exemplu este păstrarea documentelor în domeniul asigurărilor, contabilității și impozitelor.
  • Temeiul juridic al prelucrării: respectarea unei obligații legale.
  • Categorii de date cu caracter personal în cauză: numai acele date sau documente care urmează să fie păstrate în conformitate cu legislația aplicabilă.
  • Destinatari: numai procesatori contractuali, cum ar fi consilieri contabili, fiscali și juridici, furnizori de servicii externe de IT și marketing și furnizori de transport.
  • Perioada pentru care sunt stocate datele personale: GTS Alive Group va păstra aceste date colectate numai pentru o perioadă definită de legislația aplicabilă.
 4. Drepturile utilizatorului și exercitarea acestor drepturi
  • Orice prelucrare a datelor cu caracter personal va respecta drepturile Utilizatorului garantate de acest articol.
  • Dreptul de acces la datele personale – dreptul dumneavoastră de a obține de la GTS Alive Group, fără întârzieri nejustificate, informații despre care sunt prelucrate datele cu caracter personal, scopul prelucrării, destinatarii, perioada de păstrare și informații despre drepturile asociate.
  • Dreptul la rectificare – dreptul de a obține de la GTS Alive Group, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau completarea oricăror date incomplete.
  • Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”) – dreptul de a obține de la GTS Alive Group, fără întârzieri nejustificate, ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal – dreptul Utilizatorului de a obține de la GTS Alive Group restricție de prelucrare, cu condiția să fie îndeplinite cerințele articolului 18 din GDPR (de exemplu, acuratețea datelor cu caracter personal este contestată, Utilizatorul s-a opus prelucrării). , etc.).
  • Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc, pe care le-ați furnizat GTS Alive Group și care sunt prelucrate prin mijloace automate pe baza consimțământului dumneavoastră sau a unui contract, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat , precum și dreptul de a transmite astfel de date altui operator sau de a transmite datele cu caracter personal direct unui alt operator, acolo unde este fezabil din punct de vedere tehnic.
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc. Grupul GTS Alive nu va mai prelucra datele cu caracter personal decât dacă demonstrează motive legitime convingătoare pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale. . În cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc pentru astfel de marketing, care include și crearea de profiluri. Dacă vă opuneți unei astfel de prelucrări, datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate în astfel de scopuri.
  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, și anume Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (Úřad pro ochranu osobních údajů), cu sediul social la Pplk. Sochora 727/27, 170 00 Praga 7 – Holešovice, uoou.cz.
  • Aveți dreptul de a nu fi supus niciunei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează semnificativ în mod similar. GTS Alive Group nu își bazează niciuna dintre deciziile exclusiv pe procesarea automată.
  • Puteți solicita ștergerea sau blocarea parțială sau completă a datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment și în mod gratuit; De asemenea, puteți solicita informații despre datele personale care vă privesc pe care le stocăm și solicităm rectificarea acestor date. Ne puteți contacta pur și simplu folosind datele de contact de mai sus.
  • Vom trata toate solicitările dumneavoastră fără întârzieri nejustificate, dar în orice caz nu mai târziu de 30 de zile în cazuri temeinic justificate.
  • Dacă doriți să vă exercitați dreptul, în calitatea dumneavoastră de persoană vizată, cu privire la GTS Alive Group, în calitatea sa de operator, sau dacă doriți să transmiteți orice cereri, întrebări sau reclamații referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, utilizați detalii de contact.
 1. Dispoziții finale
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi guvernată de legile Republicii Cehe.
  • Această politică este în vigoare de la 1 martie 2023.

16.1. GTS Alive Group poate modifica această Politică atunci când este necesar. Orice astfel de modificări vor intra în vigoare la data notificării sau la o dată ulterioară specificată în notificarea acesteia.