unnamed (1)

SCOALA  POSTLICEALA SANITARA „CAROL DAVILA”

Alege cea mai cautata scoala postliceala sanitara din Bucuresti!

 

Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” te pregateste pentru o cariera nobila, de asistent medical in 3 calificariDSC_1537

  • Asistent Medical Generalist
  • Asistent Medical de Farmacie
  • Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare

Elevii Scolii Postliceale Sanitare “Carol Davila” beneficiaza de:

  • Practica in cele mai bune spitale, farmacii si centre balneo
  • Actiuni de voluntariat
  • Burse de excelenta „Dr. Mioara Mincu”
  • Burse ENM/Studiu international
  • Schimburi de experienta europene
  • Consiliere si suport la angajare

POTI PARTICIPA LA PROGRAMUL DE MEDITATII GRATUITE PENTRU BACALAUREAT

Poti urma invatamantul postliceal cu sau fara BACALAUREAT! Conform Legii 1-2001, Art. 44 (9)
Pentru mai multe detalii despre ADMITERE 2015 da click aici

Scoala Postliceala Sanitara “Carol Davila” este o institutie de invatamant preuniversitar care pregateste de 25 de ani asistenti medicali in diferite calificari si se numeste – CAROL DAVILA – in memoria fondatorului scolii de medicina din Romania. Este o institutie non profit, care activeaza prin autofinantare. Fondata in 1990 si condusa pana in anul 2008 de catre Dr. Mioara Mincu, scoala isi continua acum activitatea sub patronajul Fundatiei Umaniste Dr. Mioara Mincu.

 

SCOALA SANITARA POSTLICEALA „CAROL DAVILA” – O SCOALA EUROPEANA 

In anul 1999 Scoala a devenit membra a Modulului European de Nursing, alaturi de alte 39 universitati si scoli de nursing din 17 tari europene. In anul 2004 a organizat conferinta anuala a Modulului la Bucuresti.11212381_980699931942221_1621188813_n
Anual elevii scolii participa la 3 schimburi de experienta internationale ENM cu studenti din Anglia, Elvetia, Olanda, Italia, Suedia, Belgia, Spania, Norvegia etc.
Prin parteneriate bilaterale, elevii calificarii Asistent Medical de Farmacie participa la schimburi de experienta la Medical College Plovdiv, Bulgaria. Elevi de la calificarea BFKT au efectuat stagii la Universitatea AMIEDU, Helsinki, Finlanda.
Prin proiecte finantate din fonduri europene prin programele Leonardo Da Vinci si Erasmus+ un numar de 40 de elevi au participat la stagii clinice de 3 saptamani intr-o clinica particulara din Pafos, Cipru.

 

Scoala este acreditata prin Ordinul Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului nr. 3391/29.02.2012 pentru cele doua calificari:
Asistent Medical Generalist
Asistent Medical de Farmacie.
Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare

In anul 2011 Scoala a obtinut autorizarea (prin O.M.E.C.T.S. nr 5407/12.09.2011) si in prezent se afla in proces de acreditare  pentru o noua calificare.

5  unnamed (2)  unnamed (3)  unnamed (4)  unnamed (5)