Documente juridice

Această pagină conține legături către documente juridice importante legate de emiterea legitimațiilor de către APSTSP și utilizarea legitimațiilor ISIC, ITIC, IYTC și STAFF. Fiecare utilizator al site-ului web și al rețelelor sociale ale „APSTSP” / utilizator înregistrat al contului personal MY ISIC/ interesat de obținerea unei legitimații este obligat să citească aceste documente legale și să urmărească modificările lor.

Utilizând paginile web ale  „APSTSP”, rețelele sociale și contul personal MY ISIC, precum și de comandă online a legitimației ISIC/ITIC/IYTC, veți acorda consimțământul față de aceste documente legale.

Daca nu înțelegeți nicio prevedere a documentelor legale sau aveți orice altă întrebare, vă rugăm să ne contactați la datele de mai jos:

Asociația pentru Sprijinirea Tinerilor, Studenților și Profesorilor

Str. Domnița Anastasia nr. 10, et. 3, ap. 5

Sector 5, București

Telefon: 0721.555.314

Email: vreau@isic.ro

Prezentarea generală a documentelor juridice generale

1. Termeni de utilizare a legitimațiilor ISIC, ITIC și IYTC, STAFF

Utilizarea legitimațiilor ISIC, ITIC, IYTC sau STAFF este reglementată de acești termeni, chiar și în cazurile în care legitimațiile sunt folosite la liceu/universitate sau sunt folosite pentru reduceri în magazine, festivaluri sau transport.

2. Termeni și condiții la înscrierea în concursuri/evenimente desfășurate de APSTSP

Participarea la concursuri și evenimente este reglementată de acești termeni. Înainte de a vă implica într-o competiție sau acțiune, citiți acești termeni.

3. Politica de confidențialitate

Protecția datelor legitimațiilor ISIC/ITIC/IYTC/STAFF și ale titularului reprezintă o prioritate pentru noi. Politica de confidențialitate include toate principiile și condițiile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în utilizarea legitimațiilor și a altor activități, modalități de utilizare a unui cont personal My ISIC, utilizarea site-urilor web și a rețelelor sociale și informații despre utilizarea cookie-urilor. Trebuie să urmați aceste politici atunci când utilizați un cont personal My ISIC.

4. Termeni și condiții pentru comanda online a legitimației ISIC/ITIC/IYTC

Toate comenzile online pentru emiterea legitimațiilor ISIC/ITIC/IYTC sunt guvernate de acești termeni și condiții.

5. Termeni de utilizare a profilului ALIVE

TOP SEARCHISICISICISICISICISIC